Vinter på StayCatalina

Temperaturen är 18 °, solen skiner och himlen har en djup blå färg, utan ett moln på himlen. Många människor sitter på stranden, en del testar även havet. En typisk dag i januari på Mallorca.
Det traditionella väderfenomen ”Calmes de Gener” är tillbaka för att stanna för ett par veckor. Varje år kommer ett högtryck från Azorerna fram och lägger sig över västra Medelhavsområdet som en blockering av turbulent vinterväder. Det är den tid då de flesta i lokalbefolkningen utropar ”Jag kan inte tro jag bor på en plats som denna!”

Winter-Sea-and-Sky
Havet är otroligt lugnt under ”Calmes de Gener”.

Det är därför StayCatalina Boutique Hotel-Apartments har utformats från starten som en plats där
lågsäsong-resenärer kan känna sig bekväma och glada under en längre sejour under vintermånaderna.
Komforten får man av vårt väldimensionerade, designade centralvärmesystem. Lägenheterna hålls varma och sköna hela vintern. Under dagen gör hotellets söderläge att lägenheterna fylls med varmt solsken och ljus, och på nätterna finns våra stora, mjuka täcken, som en inbjudan till bekymmerslösa drömmar.

Vi har allt du behöver för en längre vistelse, inklusive supersnabb och pålitlig Wi-Fi, gratis iPhone med extern linje, tvättmaskin eller fri möjlighet till tvättmaskin samt fullt utrustat kök med allt du behöver för mysiga vintermiddagar som grytor och stekar.

churchviews.
Solen skiner på StayCatalinas takterrass på vintern.

Santa Catalina, mestadels ett bostadsområde, behåller sitt liv och rörelse under vintern. Dess breda gator och låga bostadshus tillåter solen att lysa upp hela kvarteret, marknaden myllrar av lokalbefolkning och hantverkare, restauranger och kaféer är öppna och erbjuder varm cafe con leche och typiska vinterrätter för Mallorca.

För detta får du samma servicenivå som för våra veckopriser, med en  receptiontjänst, alla uppvärmningskostnader och el, städning varannan vecka och veckovis byte av sängkläder.

För mer information hör av er genom vår kontaktsida eller ring oss på (0034) 601 18 28 81.

Senaste nyheterna

Lev hälsosamt i Santa Catalina

Här är vår utökade guide till wellness, hälsosam kost för att upprätthålla ett hälsosamt leverne för kropp och själ medan man besöker…Fortsätt läsa

Palmas kustlinje med cykel

Om du är i Palma, passa på att cykla längs strandpromenaden österut från Santa Catalina mot områdena Portixol, Molinar och…Fortsätt läsa

Vinter på StayCatalina

Temperaturen är 18 °, solen skiner och himlen har en djup blå färg, utan ett moln på himlen. Många människor…Fortsätt läsa